Blog

  • Kumaha Ngitung Modul of Spur Gear

    Kumaha Ngitung Modul of Spur Gear

    Rumus: Modul (m) tina gear spur diitung ku ngabagi diaméter pitch (d) ku jumlah huntu (z) dina gear.Rumusna nyaéta: m = d / z Unit: ● Module (m): Milimeter (mm) mangrupikeun unit standar pikeun modul.● Diaméter pitch (d): Milimeter (mm) ...
    Maca deui
  • Beda antara gear bevel spiral VS gear bevel lempeng VS gear bevel beungeut VS gear hypoid VS gear miter

    Beda antara gear bevel spiral VS gear bevel lempeng VS gear bevel beungeut VS gear hypoid VS gear miter

    Naon jenis gears bevel? Bedana utama antara gear bevel spiral, gear bevel lempeng, gear bevel beungeut, gear hypoid, jeung gears miter perenahna dina desain maranéhanana, géométri huntu, jeung aplikasi.Ieu perbandingan lengkep: ...
    Maca deui
  • Dimana meuli spur gears

    Dimana meuli spur gears

    Di dunya manufaktur industri anu gancang-gancang, aya kabutuhan anu kantos aya pikeun gear spur kualitas luhur.Kantor pusatna di Shanghai, Cina, Michigan Machinery Co., Ltd. geus jadi supplier spur gear ngarah, ngalayanan konsumén sakuliah dunya sarta nyadiakeun exce...
    Maca deui
  • 2024 Canton Fair bakal dilaksanakeun ti 1-5 Méi

    2024 Canton Fair bakal dilaksanakeun ti 1-5 Méi

    Fase kadua Pameran Kanton ka-135 réngsé dina 27 April di Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina.Sanaos nyanghareupan kaayaan cuaca anu ekstrim sapertos hujan deras anu terus-terusan, paméran sareng pembeli global tetep sumanget sareng aktip milu, nunjukkeun ...
    Maca deui
  • Expo Alat Mesin CNC Cina ka-13 2024

    Expo Alat Mesin CNC Cina ka-13 2024

    Dina isuk 8 April 2024, 13 Cina CNC Mesin Alat Expo (CCMT2024) dibuka di Shanghai New International Expo Center.acara ieu, hosted ku Cina Mesin Alat Industri Association, geus garnered perhatian signifikan salaku panggedena alat mesin exhibi ...
    Maca deui
  • Hannover Messe 2024, Jérman

    Hannover Messe 2024, Jérman

    Hannover Messe 2024 bakal dibuka di Hannover Messe ti 22 April nepi ka 26 April 2024 di Jerman.Éta bakal nunjukkeun kamajuan panganyarna dina manufaktur, fokus kana drive sareng téknologi cairan, platform digital, kaamanan IT, industri ...
    Maca deui
  • Power Transmission & Control (PTC) ASIA 2023

    Power Transmission & Control (PTC) ASIA 2023

    Tujuan pamungkas pikeun transmisi kakuatan sareng industri kontrol Shanghai, Cina - Transmisi Daya & Kontrol 2023, salah sahiji paméran utama industri, bakal dilaksanakeun ti 24 dugi ka 27 Oktober 2023 di...
    Maca deui
  • 5-8 Juli 2023 Pameran Alat Mesin Internasional Shanghai

    5-8 Juli 2023 Pameran Alat Mesin Internasional Shanghai

    Siap pikeun acara seru di dunya alat mesin!Tembongkeun Alat Mesin Internasional Shanghai bakal dilaksanakeun di Konvénsi Nasional sareng Pusat Pameran anu bergengsi ti 5 dugi ka 8 Juli, ngahijikeun pamimpin industri.Rapat anu ditunggu-tunggu...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun industri gear

    Trend ngembangkeun industri gear

    Dina taun-taun ayeuna, didorong ku pamekaran gancang tina sababaraha industri sapertos robot sareng kendaraan énergi énggal, industri gear parantos kamajuan anu luar biasa.Kalayan paménta anu terus-terusan ningkat pikeun téknologi anu épisién sareng sustainable, drive gear parantos janten komponén konci ...
    Maca deui
  • 2023 Pameran Industri Mobil Internasional Shanghai ka-20

    2023 Pameran Industri Mobil Internasional Shanghai ka-20

    Pameran Industri Otomotif Internasional Shanghai ka-20: Nangkeup jaman anyar industri mobil sareng kendaraan énergi énggal Kalayan téma "Nanggeuy Era Anyar Industri Otomotif", Pameran Industri Mobil Internasional Shanghai ka-20 di...
    Maca deui