Pamastian kualitas

Di Michigan Gear, kualitas mangrupikeun prioritas utama urang.Kalayan sertifikasi ISO 9001 kami, sistem manajemen kualitas IATF16949 sareng sertifikasi sistem lingkungan ISO 14001, Kami sacara serius ngalaksanakeun kadali kualitas sareng nuturkeun pedoman sareng standar anu ketat pikeun mastikeun yén unggal produk / jasa anu kami nyayogikeun atanapi ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang.

Kami bakal nyayogikeun dukungan komprehensif sapanjang desain produk, uji prototipe, produksi sareng prosés saatos penjualan.Ngandelkeun kaahlian sareng pangalaman tim kami pikeun nyayogikeun layanan anu gancang, dipercaya sareng kelas munggaran.

Prosés Kontrol Kualitas

prosés-kualitas-kontrol

Desain Review

Ieu kalebet mariksa desain gear pikeun akurasi sareng patuh kana standar rékayasa.
1. Parangkat lunak CAD:Parangkat lunak desain anu dibantuan komputer (CAD) sapertos SolidWorks, AutoCAD, sareng Inventor tiasa dianggo pikeun nyiptakeun sareng nganalisis modél gear 3D.Éta ngamungkinkeun pikeun desain akurat sareng analisa parameter kinerja gear.

2. Parangkat lunak desain gear:sapertos KISSsoft, MDESIGN, sareng AGMA GearCalc anu tiasa dianggo pikeun nganalisis desain gear, ngitung parameter anu diperyogikeun, sareng ngabuktoskeun desain.

3. Parangkat lunak analisis unsur terhingga (FEA):Parangkat lunak FEA sapertos ANSYS, ABAQUS, sareng Nastran tiasa dianggo pikeun ngalakukeun analisa setrés sareng beban dina gear sareng komponenana.Alat ieu ngabantosan pikeun mastikeun yén desain gear tiasa nahan beban sareng setrés anu bakal dipendakan nalika operasi.

4. Prototipe parabot nguji:Mesin uji prototipe sapertos dinamométer sareng rig uji gear tiasa dianggo pikeun nguji kinerja gear prototipe sareng ngonfirmasi pungsionalitasna.Alat ieu mantuan pikeun mastikeun yén gears minuhan sarat kinerja dipikahoyong saméméh produksi skala pinuh.

Gear-Analisis
kualitas

Laboratorium Inspeksi Bahan

1. Uji komposisi kimia bahan baku

2. Analisis sipat mékanis bahan

Bahan baku anu dimaksudkeun pikeun manufaktur gear diuji pikeun mastikeun sipat anu diperyogikeun, sapertos kakuatan, kateguhan, sareng résistansi ngagem, nyumponan standar anu diperyogikeun.

Alat tés anu dianggo tiasa kalebet:
Mikroskop Metallographic precision tinggi dihasilkeun ku Olympus, Micro Hardness Tester, Spectrograph, Kasaimbangan Analitik, Teu karasa Testers, Tensile Tés Mesin, Dampak Testers jeung End Quenching Tester jsb.

Pamariksaan dimensi

Pamariksaan ogé kalebet ngukur profil permukaan sareng kasar, jarak congcot deui, relief tip, runout garis pitch, sareng parameter gear kritis anu sanés.

Jerman Mahr High Precision Kakasaran Kontur Mesin Integrated.
Swédia Hexagon Koordinat Mesin Ukur.
Alat Ukur Silinder Mahr Jerman.
Mesin Ukur Koordinat ZEISS Jerman.
Alat Ukur Gear Klingberg Jerman (P100/P65).
Alat Ukur Profil Mahr Jerman jsb.

kualitas

Laporan

Kami bakal nyayogikeun Dokumén Kualitas pikeun persetujuan anjeun sateuacan kiriman.

1. Laporan Matéri.

2. Laporan Dimensi.

3. Laporan perlakuan panas.

4. Laporan akurasi.

5. Laporan sejenna dipénta ku konsumén, kayaning Laporan deteksi cacad.

Jangji Urang

Urang tulus miharep yén konsumén urang bakal wareg jeung produk urang.Michigan Gears janji janji bakal nyadiakeun jaminan sataun pikeun sakabéh produk lamun defects teu cocog gambar.Palanggan boga hak pikeun menta pilihan di handap ieu.

1. Ngabalikeun na bursa

2. Ngalereskeun produk

3. Ngabalikeun duit tina harga aslina tina produk cacad.

tim