Michigan Gaduh 13 Taun Pangalaman Dina Ngolah Gear

Kusabab 2010, Shanghai Michigan Machinery Co., Ltd. parantos komitmen pikeun nyayogikeun gear OEM precision tinggi, aci sareng solusi rékayasa pikeun industri sapertos Tatanén, Mobil, Pertambangan, Aeroangkasa, Tekstil, Mesin Konstruksi, Drones, Robot, Automation sareng Gerak. Kontrol.

  • Taun 2002
  • Dina 2007
  • Dina 2009
  • Dina 2013
  • Dina 2019
  • Dina 2022
  • Taun 2002
    • The Michigan (Akronim) mimitina nyadiakeun Supply Chain Management Services jeung Quality Control Services pikeun Pausahaan AS.Pangrojong rékayasa utamana ngalibatkeun casting, stamping, suntik molding, machining, lambar logam, las, jsb, nyadiakeun hiji-eureun solusi pikeun konsumén luar negeri, sarta cooperating kalawan leuwih ti 30 pabrik.
    Taun 2002
  • Dina 2007
    • Pausahaan didaptarkeun Hong Kong parusahaan lepas pantai SMT, sarta pakampungan dagang leuwih fleksibel.
    Dina 2007
  • Dina 2009
    • Pausahaan dibeuli kantor.
    Dina 2009
  • Dina 2013
    • Perusahaan ngagaleuh sistem manajemen perusahaan SAP.
    Dina 2013
  • Dina 2019
    • Pausahaan ngadegkeun toko Alibaba.
    Dina 2019
  • Dina 2022
    • Perusahaan ngagaleuh server awan SAP pikeun ngadukung aksés online kana sistem SAP.
    Dina 2022

Michigan mangrupikeun Produsén Bevel Gear sareng Panyadia Jasa.

Kusabab 2010, salian operasi pabrik gear bevel, Shanghai Michigan ogé geus ngadegkeun partnerships jangka panjang jeung 5 pabrik well-dipikawanoh dina industri gear di Cina.Salaku wawakil Departemen Usaha Luar Negeri, urang difokuskeun ngembangkeun bisnis luar negeri, sareng gawé bareng sareng 12 suppliers gear kualitas luhur séjén pikeun nyadiakeun gears tina tipena béda, ukuran jeung kagunaan, kaasup sababaraha pausahaan gear luhur di Cina jeung pamilon gear AGMA. standar.Kalayan ranté suplai anu kuat, urang tiasa nyumponan kabutuhan palanggan luar negeri dina hal kualitas produk, kontrol sareng pangiriman.

Salaku wawakil perdagangan internasional Cina, kami nyayogikeun spur gears, gear hélik, gear internal, gear bevel, gear hypoid, gear makuta sareng pinion, gear cacing, gear planet, rak gear sareng pinion sareng kotak gear, jsb.

ngeunaan_kakuatan
Rékayasa-Solusi-211

Kalayan 13 taun pangalaman dina pamrosésan gear, Kami pinuh ngadalikeun faktor konci sapertos konsép, desain, prototipe, verifikasi, produksi masal, sareng aplikasi ahir.Ngaliwatan cadangan pangaweruh euyeub tur kamampuhan parabot kuat, Michigan ngalaksanakeun ngembangkeun produk terpadu sarta ngidinan konsumén pikeun ilubiung dina eta.

Michigan henteu ngan ukur produsén gear bevel sareng panyadia jasa, tapi ogé daék kerja keras pikeun mastikeun kabébasan sareng stabilitas sistem transmisi gear anjeun.Pikeun mastikeun ieu, urang boga gawé babarengan jeung bursa akademik jeung industri relevan, sarta pikeun sababaraha komponén urang bisa ngolah jeung pabrik di-imah.Lamun diperlukeun, urang bisa cocog anjeun jeung komponén paling merenah dina cara paling ekonomis, sarta ngalaksanakeun instalasi tur nguji.

Kami Bangga Geus Nampa Patén-Patén Ieu Sareng Sertipikat.

Kami komitmen pikeun terus-terusan tetep payun industri ku nangkeup inovasi, investasi dina téknologi canggih, sareng terus-terusan ningkatkeun prosés sareng kamampuan urang pikeun ngajaga kapamimpinan industri sareng nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun konsumén urang.

Sertipikat Jeung Honors

───── 31 Patén-patén total & 9 Invention Patén-patén ─────

ISO 14001:2015

ISO 45001:2018

IATF 16949:2016

IS09001

IATF/16949

ISO/14000

cylinderial-Michigan-bengkel

Pagawe: 1000

Rohangan lanté: 170.000㎡

Patén-patén: 9 patén-patén penemuan,31 Praktis jeung Novel Patén.

Sertipikat sareng Honors:
ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan
ISO16001: 2007 Sertifikasi Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi

Kaluaran taunan: $ 120 Juta

Pagawe: 100

Spasi lanté: 18000㎡

Patén-patén: 4 patén-patén Invention,16 Praktis jeung Novel Patén.

Sertipikat sareng Honors:
ISO9001, IATF / 16949, ISO / 14000, GB / T 19001-2016 Sertifikasi.

Kaluaran taunan: $ 29 Juta

panto-of-bevel-gear-bengkel