Pamariksaan

Standar Inspeksi Ketat

Di Michigan, urang ngahasilkeun gears kualitas luhur nu minuhan standar industri jeung kabutuhan customer.Prosés produksi kami kalebet tés canggih pikeun mastikeun unggal gear minuhan standar kami.Tim inspeksi kami diwangun ku 11 teknisi ngalaman pikeun nguji struktur internal bahan baku, precision gear, bevel gear scraping precision jeung faktor séjén.Percanten ka Michigan pikeun alat anu tiasa dipercaya sareng awét.

pamariksaan

Eusi Inspeksi

    • Runout gear ring
    • Panyimpangan sudut sumbu
    • Kasalahan sintésis tangensial
    • Kasalahan sintésis tangensial 1
    • Kasalahan komprehensif sudut aci
    • Kasalahan komprehensif sudut aci 1st
    • Kasalahan kumulatif pitch huntu
    • Kasalahan kumulatif pitch K huntu
    • simpangan pitch huntu
    • Kasalahan relatif tina profil huntu
    • simpangan ketebalan huntu
    • Tés pamasangan

     

  • Titik kontak
  • Toléransi backlash
  • Variasi backlash
  • kapindahan Axial
  • Kasalahan jaman
  • Teu karasa beungeut
  • Panyimpangan jarak sumbu
  • Kasalahan komprehensif tangensial
  • Kasalahan komprehensif sudut aci
  • Kasalahan période frékuénsi huntu
  • Pamariksaan metalografi
  • Kasalahan komprehensif sudut aci gear 1st

Parabot Inspeksi

Parabot Inspection Universal Mesin Ukur Koordinat Projector Instrumén defleksi Méter profil
Center Ukur Gear Kakasaran Tester Alat ukur pneumatic
Parabot Inspeksi Fungsional Méter papacangan Detektor cacad non-destructive Mikroskop metalografi