Ngajalin

Syarat Ketat Pikeun Bahan Baku

Urang ngagantelkeun pentingna pangaruh baja kana kualitas gears.

Di Shanghai Michigan, bahan baku kualitas luhur mangrupikeun konci pikeun ngahasilkeun gear anu awét, tepat sareng efisien.Urang ngarti pentingna baja dina manufaktur gear sarta gawé bareng raket jeung konsumén urang pikeun nangtukeun kelas baja pangalusna pikeun kaperluan husus maranéhanana.Naha éta baja karbon atanapi baja alloy, tim ahli kami ahli dina milih bahan anu pas pikeun padamelan éta.

Gudang ageung urang kalayan sakitar 500 ton bahan baku ngamungkinkeun urang pikeun ngamimitian produksi gear ampir langsung.Ieu ngandung harti yén urang bisa gancang balikkeun proyék tur mimitian in-house forging atawa prosés perlakuan panas bari pesaing urang masih pilari suppliers bahan.Nanging, urang ngakuan yén henteu sadayana pabrik diciptakeun sami sareng kualitas bajana tiasa bénten-béda pisan.Éta pisan sababna naha urang ngan gawé bareng pabrik baja reputed kayaning ArcelorMittal, Nisshin Steel, OVAKO, Sumitomo, CITIC (Xingcheng Steel) jeung Baosteel pikeun mastikeun kami ngagunakeun kualitas luhur, bahan baku konsisten tur dipercaya pikeun ngawangun gear produk Quality urang.

mitra-2
mitra-(2)
mitra-(3)
mitra-4
mitra-(4)
mitra-(1)

Pangaweruh Forging Maju Ngabalukarkeun Gears-Kualitas Luhur.

Kami ngartos pentingna kinerja anu luhur sareng gear awét, naha éta kosong gear palsu maénkeun peran anu penting dina prosés produksi gear.Ngaliwatan forging, gear blanks meunang kakuatan jeung dénsitas, nu ngaronjatkeun hirup jeung kinerja.Ku ningkatkeun mikrostruktur bahan sareng aliran gandum, sipat mékanisna ogé ditingkatkeun.

Di Shanghai Michigan, salaku produsén gear khusus, kami prioritas kadali kualitas sareng ngajalin kosong gear anu murah.Alat tempa canggih sareng karyawan terampil kami ngamungkinkeun urang pikeun ngajalin kosong gear precision tinggi, bahkan anu bentukna rumit sareng kasabaran anu ketat.

Komitmen kami pikeun ngahasilkeun gears kana standar kualitas pangluhurna anu reflected dina pamutahiran kontinyu urang forging pangaweruh pikeun ngaleutikan runtah bahan salila motong gear.Kalawan kami, Anjeun bisa ngaharepkeun produk dipercaya tailored ka kabutuhan husus Anjeun.

Canggih-Forging-Kaweruh-ngarah-Ka-High-Kualitas-Gears.

Kapasitas Forging

Salian ti Spur Gears, Bevel Gears, Casting sareng Forging ogé mangrupikeun bisnis anu penting pikeun urang.

Rentang produksi

Free forging

Ton

Max.diameter

500 ton

800 mm

Die forging

Mesin Pencét

Max.diameter

1600T

450 mm

Judul tiis

Rasio Judul

Max.diameter

1.414

48 mm