Industri

Karéta-speed tinggi

Angkutan

Michigan parantos nyaluyukeun gear bevel pikeun sababaraha jinis kendaraan langkung ti 13 taun, kalebet kustomisasi set gear individu sareng kustomisasi gear bevel pikeun kotak gear kendaraan.Éta kalebet: sét gear bevel transmisi, gear bevel diferensial, sareng gear bevel as drive kendaraan.Gears bevel kami bisa dipaké pikeun kandaraan sipil, beus, treuk beurat, karéta speed tinggi, kandaraan off-jalan, mobil balap, jsb Michigan boga pangaweruh industri éksténsif dina transmisi otomotif ngaliwatan karya éksténsif urang jeung pabrik kandaraan jeung pausahaan perbaikan kandaraan.

Michigan urang Bevel Jeung Cylindrical Gears Pikeun Industri Angkutan

───── Minuhan Kabutuhan Industri Angkutan Modern

beurat-treuk-gearboxes
Internal-gear-struktur-diagram-of-mobil
Kandaraan-pungkur-poros
Karéta-speed tinggi
Réduksi-gearbox

Spur Gear Jeung hélik Gear

  • Mesin Mobil
  • Gear Transmisi Mobil
  • Aci Transmisi Kandaraan
  • System Steering Kandaraan
  • System drive motor
  • Sistem Girang Motor Listrik

Bevel Gear

  • Trailer jeung Treuk Axles
  • Systems Steering Kandaraan
  • Sistem Propulsion Kelautan
  • Kandaraan Rear Axle Diferensial
  • Transmisi Kandaraan
  • Ngalatih kabayang Girang Systems

Cingcin Gear

  • Roller Jalan
  • Mobil Drive Shaft
  • Sistem Propulsion Kapal
  • Transmisi Mobil
  • Sambungan Antara Mesin Pesawat sareng Baling-Baling
  • Sambungan Antara Mesin Karéta sareng As
  • Sambungan Antara Mesin Traktor sareng As
  • Sambungan Antara Mesin Crane sareng Arm Crane
  • Sambungan Antara Kandaraan Konstruksi sareng Roda Ember

Aci Gear

  • Sambungan Antara Motor jeung As Kandaraan Transit Rel
  • Sambungan Antara Camshaft Mesin Otomotif sareng Crankshaft
  • Sambungan Antara Gears Béda jeung Shafts Output Transmisi Otomotif
  • Sambungan Antara Reducer Utama As Rear sareng As Roda Kénca/Katuhu Mobil
  • Sambungan Antara Gear Setir sareng Kotak Setir Sistem Setir Otomotif