Industri

Minyak-Ngompa-Mesin1

Minyak Bumi Jeung Gas Alam

Urang ngahususkeun dina manufaktur gears kasar jeung awét pikeun minuhan kaperluan nuntut industri minyak jeung gas.Lamun datang ka pangeboran sarta machining, gears bevel custom kami nganteurkeun kinerja unggulan jeung reliabilitas.Kami parantos nyayogikeun perusahaan dina industri minyak sareng gas salami mangtaun-taun, kalebet kotak gear pikeun alat rig pangeboran sareng kompresor sareng pompa anu gancang.Gears kami didamel sacara presisi sareng kualitas diuji pikeun mastikeun aranjeunna tiasa tahan lingkungan anu parah sareng nungtut aplikasi.Percanten ka kami pikeun nyayogikeun anjeun gear kualitas pangluhurna anu nyayogikeun kinerja anu dipercaya sareng nilai jangka panjang.

Bevel sareng Gir Silinder Michigan Pikeun Industri Minyak Bumi sareng Gas Alam

───── Gear Kahirupan Janten Leuwih lila jeung Performance Efisien

/industri/minyak bumi-jeung-gas-alam/
/industri/minyak bumi-jeung-gas-alam/
/industri/minyak bumi-jeung-gas-alam/
kotak gear
/industri/minyak bumi-jeung-gas-alam/

Bevel Gear

  • Pangeboran Rig Sistim Transmisi
  • Sistem Transmisi Pompa Minyak
  • Sumur flushing System
  • Sistem Kontrol Pipa Minyak Bumi
  • Sistem Transmisi Pompa Lube
  • Sistem Transmisi Compressor Gas Alam

Spur Gear Jeung hélik Gear

  • Sistim drive pompa
  • Rod Pompa Girang System
  • Pangeboran Rig Girang System
  • Compressor Girang System
  • Lube Pump Drive System
  • Sistem Kontrol Pipa Minyak Bumi

Cingcin Gear

  • Generator turbin
  • Kompresor turbo ageung
  • Kompresor centrifugal
  • Kompresor Rotary
  • Kompresor Screw

Aci Gear

  • Pompa Minyak
  • Kompresor
  • Rigs pangeboran minyak
  • Séntrifugal Separator