Spiral Bevel Gears

  • Supplier High Precision Ring jeung Pinion Gear Set

    Supplier High Precision Ring jeung Pinion Gear Set

    ● Modul: 4

    ● Bahan: SUS 303

    ● Kelas Toleransi: ISO 7

     

  • Ground Spiral Bevel Gears pikeun Mesin Konstruksi

    Ground Spiral Bevel Gears pikeun Mesin Konstruksi

    Spiral gears bevel dijieunna tina baja alloy luhur-grade kayaning AISI 8620 atanapi 9310. Produsén ngaluyukeun akurasi nurutkeun kana aplikasi nu dipikahoyong.Kelas kualitas AGMA industri 8-14 cekap, tapi aplikasi anu parah tiasa meryogikeun kualitas anu langkung luhur.Prosés manufaktur ngawengku motong blanks tina bar atawa bagian ngajalin, machining huntu, perlakuan panas pikeun sipat awét, precision grinding / grinding sarta nguji kualitas.Gears ieu ngirimkeun kakuatan dina aplikasi sapertos transmisi sareng diferensial alat beurat.

  • Spiral Bevel Gears Dipaké dina Mesin Pertanian Gearboxes

    Spiral Bevel Gears Dipaké dina Mesin Pertanian Gearboxes

    Gear bevel spiral mangrupikeun jinis gear bevel anu dirancang pikeun ngirimkeun kakuatan sareng gerak antara aci intersecting dina sudut anu béda.Aranjeunna gaduh profil huntu hélik anu nyayogikeun operasi anu langkung lancar, langkung tenang, sareng kakuatan sareng daya tahan anu langkung ageung tibatan gear bevel lempeng tradisional.Gear bevel spiral biasana dianggo dina mesin industri, diferensial otomotif, sareng aplikasi transmisi kakuatan anu peryogi torsi sareng presisi anu luhur.Éta dirancang pikeun pangiriman kakuatan anu éfisién sareng ngaminimalkeun gesekan sareng ngagem, ngajantenkeun pilihan anu tiasa dipercaya sareng praktis pikeun seueur industri.