Gear motong

Solusi motong Gear Precision Ku Michigan

Maju CNC téhnologi jeung ngabalikeun Téknik kaahlian

Michigan specializes dina solusi motong gear precision.Téknologi canggih sareng kaahlian dina motong CNC ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun gears bevel toleransi tinggi dina ukuran dugi ka 2500 mm.Bengkel kami parantos dilengkepan pikeun nanganan sadaya prosés motong gear kalebet chamfering, motong spline, pangeboran sareng grinding.

Kalawan leuwih 13 taun pangalaman dina rékayasa sabalikna, urang bisa ngahasilkeun gears nu minuhan sarat produksi Anjeun, sanajan kalawan saeutik informasi.Kantun kirimkeun kami alat anu lami atanapi énggal sareng kami bakal ngagunakeun metode anu paling éfisién sareng biaya-éféktif pikeun nyiptakeun produk anu sampurna.

gear-motong
broaching
hobbing-hélik-gear

Kamampuh motong Gear

Prosés Manufaktur

WaosShapé

Akurasi

Kakasaran

Modul

Max.diaméterna

Gear Hobbing Mesin

KABEH

ISO6

Ra1.6

0.2~30

2500 mm

Gear panggilingan Mesin

KABEH

ISO8

Ra3.2

1~20

2500 mm

Gear grinding Mesin

Gear Silinder

ISO5

Ra0.8

1~30

2500 mm

Bevel Gear

ISO5

Ra0.8

1~20

1600 mm

spiral-bevel-gear
hélik-gear
hélik-gear-aci
cylindrical-gear
broaching
gear-motong