Bevel Gears

  • Supplier High Precision Ring jeung Pinion Gear Set

    Supplier High Precision Ring jeung Pinion Gear Set

    ● Modul: 4

    ● Bahan: SUS 303

    ● Kelas Toleransi: ISO 7

     

  • Zero Degree Helical Gears pikeun Robot Kolaboratif

    Zero Degree Helical Gears pikeun Robot Kolaboratif

    profil huntu Gleason

    ● Bahan: 20CrMnTi

    ● Modul: 2.5

    ● Jumlah Waos: 52

    ● perlakuan panas: Carburization

    ● perlakuan Surface: grinding

    ● karasa: 58-62HRC

    ● Akurasi: Din 6

  • Hypoid Bevel Gears Dipaké dina Robot Industrial

    Hypoid Bevel Gears Dipaké dina Robot Industrial

    profil huntu Gleason

    ● Bahan: 20CrMo

    ● Modul: 1.8

    ● pitch diaméterna: 18,33 mm

    ● Hurungkeun Arah: Katuhu

    ● perlakuan panas: Carburization

    ● perlakuan Surface: grinding

    ● karasa: 58-62HRC

    ● Akurasi: Din 6

  • Zerol Bevel Gears pikeun Robotic Systems

    Zerol Bevel Gears pikeun Robotic Systems

    Gear bevel Zerol nyaéta gear bevel kalayan huntu melengkung dirancang pikeun operasi anu langkung lancar sareng langkung tenang tibatan gear bevel lempeng.Sudut helix maranéhanana nyaéta nol derajat, ku kituna ngaran "Zerol".Huntu gear ogé dipotong ku cara anu ngamungkinkeun aranjeunna ngajaga profil longitudinal konstan, anu ngabantosan ngaleutikan slippage anu lumangsung antara huntu nalika operasi.Desain ieu ngajadikeun eta idéal pikeun aplikasi merlukeun precision tinggi, low noise, sarta efisiensi tinggi, kayaning transmisi otomotif, alat aerospace, sarta robotics.

  • Rasio Custom 1: 1, 2: 1, 3: 2, 4: 3 Gear Bevel Lempeng pikeun Conveyors

    Rasio Custom 1: 1, 2: 1, 3: 2, 4: 3 Gear Bevel Lempeng pikeun Conveyors

    Babandingan laju gears bevel lempeng beda-beda ku aplikasi.Ditetepkeun ku jumlah huntu dina unggal gear sareng diitung nganggo rumus ieu: Rasio = Jumlah huntu dina gear nyetir / Jumlah huntu dina gear disetir.

    Babandingan anu paling umum pikeun gear bevel lempeng nyaéta 1: 1, 2: 1, 3: 2 sareng 4: 3.Tapi, babandingan anu sanés tiasa dianggo gumantung kana syarat aplikasi khusus.Biasana, rasio gear anu langkung handap dianggo pikeun aplikasi torsi anu luhur sareng rasio gear anu langkung luhur dianggo pikeun aplikasi anu gancang.

  • Ground Spiral Bevel Gears pikeun Mesin Konstruksi

    Ground Spiral Bevel Gears pikeun Mesin Konstruksi

    Spiral gears bevel dijieunna tina baja alloy luhur-grade kayaning AISI 8620 atanapi 9310. Produsén ngaluyukeun akurasi nurutkeun kana aplikasi nu dipikahoyong.Kelas kualitas AGMA industri 8-14 cekap, tapi aplikasi anu parah tiasa meryogikeun kualitas anu langkung luhur.Prosés manufaktur ngawengku motong blanks tina bar atawa bagian ngajalin, machining huntu, perlakuan panas pikeun sipat awét, precision grinding / grinding sarta nguji kualitas.Gears ieu ngirimkeun kakuatan dina aplikasi sapertos transmisi sareng diferensial alat beurat.

  • Spiral Bevel Gears Dipaké dina Mesin Pertanian Gearboxes

    Spiral Bevel Gears Dipaké dina Mesin Pertanian Gearboxes

    Gear bevel spiral mangrupikeun jinis gear bevel anu dirancang pikeun ngirimkeun kakuatan sareng gerak antara aci intersecting dina sudut anu béda.Aranjeunna gaduh profil huntu hélik anu nyayogikeun operasi anu langkung lancar, langkung tenang, sareng kakuatan sareng daya tahan anu langkung ageung tibatan gear bevel lempeng tradisional.Gear bevel spiral biasana dianggo dina mesin industri, diferensial otomotif, sareng aplikasi transmisi kakuatan anu peryogi torsi sareng presisi anu luhur.Éta dirancang pikeun pangiriman kakuatan anu éfisién sareng ngaminimalkeun gesekan sareng ngagem, ngajantenkeun pilihan anu tiasa dipercaya sareng praktis pikeun seueur industri.

  • Gears Spiral Miter Kualitas Luhur pikeun Transmisi Daya Lemes

    Gears Spiral Miter Kualitas Luhur pikeun Transmisi Daya Lemes

    A gear miter mangrupakeun gear bevel dipaké pikeun ngirimkeun kakuatan antara shafts nu papanggih dina sudut 90-derajat.Aranjeunna gaduh huntu lempeng anu kalibet dina sudut 45 derajat pikeun transfer kakuatan anu efisien sareng lancar.Salah sahiji ciri utama gears miter nyaéta yén aranjeunna tiasa ngirimkeun kakuatan dina sudut anu leres, naha éta sering dianggo dina mesin kalayan sumbu silang.

  • Supplier Custom Hypoid Bevel Gears Dipaké dina Robotic Arms

    Supplier Custom Hypoid Bevel Gears Dipaké dina Robotic Arms

    Gears hypoid sering dianggo dina aplikasi otomotif dimana kotak gear profil rendah diperyogikeun, sapertos kendaraan roda pungkur.Éta ogé dianggo dina mesin sareng alat beurat sapertos alat pertambangan sareng mesin pertanian.Alatan desain maranéhanana, gears hypoid bisa tahan beban torsi luhur batan gears bevel spiral baku sarta ogé ngajalankeun quieter tur smoother.Aranjeunna hususna kapaké dina aplikasi dimana aci input sareng kaluaran henteu saluyu sareng anu sanés, sabab desain offset tina gear hypoid ngamungkinkeun langkung kalenturan dina panempatan gear dina kotak gear.