Solusi rékayasa

Ngarancang Gear

Urang Bisa Ngahurungkeun Gagasan Anjeun Pikeun Gear Jadi Produk

───── Michigan Nyaeta Pilihan Profesional Anjeun

Salaku produsén sareng panyadia jasa gears, tim rékayasa Michigan parantos ngajalajah desain sareng syarat produksi gears dina industri sareng aplikasi anu béda-béda dina sababaraha dekade jasa.Pendekatan kami pikeun pamekaran produk ngalibatkeun ngagambar toko kami anu lega sareng ngagunakeun alat-alat canggih pikeun kolaborasi sareng klien kami dina unggal léngkah prosésna.Ti ide ka aplikasi ahir, kami masihan konsumén urang kontrol pinuh kana sagala elemen konci, kaasup konsép, desain, prototyping, nguji jeung produksi masal.

Cara panalungtikan & pamekaran + jasa manufaktur tiasa masihan pagelaran lengkep, reliabilitas sareng stabilitas gear dina solusi anu béda.Dina waktos anu sami, urang tiasa ngahémat biaya pikeun konsumén urang dugi ka tingkat anu paling hébat.

Rékayasa-Solusi-2

Desain & Pangwangunan

Analisis feasibility

Sampel Prototipe

Produksi Massal

Komponén & Assembling

Sistem transmisi gear rumit sareng ngabutuhkeun sababaraha komponén pikeun fungsina leres.Gears, hususna, mindeng tunduk kana struktur mékanis kompléks.Pamakéan komponén gear kualitas luhur sareng metode pamasangan anu leres penting pikeun mastikeun kinerja optimal sareng umur panjang sistem drive gear sareng mesin anu didorong.

Di Michigan, urang ngartos pentingna kasaluyuan gear jeung kinerja cocog jeung komponén séjén.Salaku produsén gear bevel profésional sareng panyadia jasa, kami prioritaskeun reliabilitas sareng stabilitas sistem transmisi gear anjeun.Kami damel caket sareng industri anu aya hubunganana sareng gaduh kamampuan pikeun ngolah sareng ngadamel komponén-komponén anu tangtu di bumi.Ahli kami terampil dina ngaidentipikasi sareng nganteurkeun bagian anu paling murah sareng cocog pikeun sistem anjeun.Kami ogé nyayogikeun jasa pamasangan sareng uji pikeun mastikeun operasi anu mulus.

Rékayasa-Solusi-3

komponén:

  • Pin & kacang
  • Bearing
  • Aci
  • Pelincir
  • Perumahan gearbox
  • Bagian plastik disegel

jasa:

  • Pamasangan gratis
  • Penilaian Kualitas Komprehensif
  • Bagian Sourcing Agen
  • Saran pikeun instalasi tur pamaliharaan

Custom Heavy Duty Gearbox

Kusabab 2010, Michigan parantos ngembangkeun sareng ngadamel kotak gear pikeun industri pertanian sareng konstruksi.Nalika kami terus tumbuh sareng berinovasi, kami resep ngalegaan jasa kami pikeun kalebet pamekaran kotak gear komérsial sareng kustomisasi mimitian taun 2019.

Aya dua jinis jasa anu kami tawarkeun:
1, Dumasar design gearbox aslina customer urang, tim kami bakal nyarankeun perbaikan lamun perlu.
2, tim Michigan urang researches, ngamekarkeun jeung desain gearboxes dumasar kana sarat customer urang.Naha anjeun peryogi kotak gear dina jumlah leutik atanapi ageung, anjeun tiasa kéngingkeun solusi anu paling éfisién sareng ekonomis di Michigan.

Rentang Gearbox Adat

Kandaraan Angkutan

Kandaraan Angkutan

ikon (6)

Réduksi Industri

ikon (5)

Angin Power Gearbox

ikon (10)

Gearbox Kandaraan Rel

ikon (9)

Gearbox Kelautan

ikon (8)

Bungkusan Mesin Gearbox

ikon (4)

Mesin Tatanén Gearbox

ikon (3)

Mesin Konstruksi

Rékayasa-Solusi-5
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami