2024 Canton Fair bakal dilaksanakeun ti 1-5 Méi

Fase kadua Pameran Kanton ka-135 réngsé dina 27 April di Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina.Sanajan nyanghareupan kondisi cuaca ekstrim kayaning hujan beurat kontinyu, exhibitors global sarta pembeli tetep sumanget tur aktip ilubiung, demonstrating nu Canton Fair terus "lalulintas super" éfék sarta pinuh demonstrating daya tarik "Cina urang No. 1 Pameran" ka dunya.dunya bisnis.

Kusabab dibukana 135th Canton Fair, aula paméran geus pisan meriah jeung aliran jalma geus kuat.Data paméran nunjukkeun yén tanggal 27 April, jumlahna aya 191,928 pembeli luar negeri ti 214 nagara sareng daérah anu ngahadiran pameran, paningkatan 22,1% dibandingkeun sareng période anu sami taun ka tukang.Di antarana, aya 124.342 purchasers ti nagara milu dina "Hiji Beubeur jeung Hiji Jalan", akuntansi pikeun 64,8%;46,663 purchasers ti nagara RCEP, akuntansi pikeun 24,3%;sarta jumlahna aya 38.864 purchasers ti Éropa jeung Amérika Serikat, akuntansi pikeun 20,2%.

Aya 9.820 paméran dina fase kadua paméran offline, kalebet langkung ti 1.400 perusahaan kualitas luhur sapertos perusahaan téknologi tinggi nasional, juara manufaktur, sareng raksasa inovasi khusus, paningkatan 300 dibandingkeun sareng sési sateuacana.Perusahaan beuki nengetan ngagunakeun téknologi anyar pikeun ngarobih sareng ningkatkeun industri tradisional sareng ningkatkeun "eusi anyar" sareng "eusi héjo" produk konsumen sapopoé.Produk anu langkung inovatif, kualitas luhur, sareng rendah karbon anu ngawujudkeun produktivitas énggal terus muncul, janten "kartu bisnis énggal" pikeun industri manufaktur China pikeun ngalegaan ka pasar internasional.Pembeli geus dikedalkeun kapercayaan maranéhanana di manufaktur Cina, nyebutkeun yen "Cina boga ranté suplai pangalusna" jeung "Canton Fair geus pernah kuciwa saha".

Gambar adil Kanton

Shanghai Michigan mangrupakeun supplier ngarah tinagears hélik customdedicated ka minuhan kabutuhan unik konsumén na.Kalayan fasilitas manufaktur canggih sareng tim profésional anu berpengalaman, kami ngahususkeun dina nyayogikeun gear hélik anutukang ngaput-dijieun nurutkeun spésifikasi husus sarta sarat.

Gears hélik gaduh sababaraha sipat unik anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha aplikasi.Kahiji, aranjeunna nyadiakeun operasi lemes jeung sepi alatan huntu angled maranéhanana, ngurangan Geter jeung noise salila operasi.Kadua, gear hélik nawiskeun efisiensi anu luhur sareng pangiriman kakuatan, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun aplikasi anu peryogi transmisi torsi anu akurat sareng dipercaya.Salaku tambahan, desain na ngamungkinkeun kapasitas ngangkut beban anu langkung ageung sareng ningkat meshing dibandingkeun sareng jinis gear anu sanés, mastikeun daya tahan sareng umur panjang.

Urang prioritas kualitas sarta precision dinaproduksi gear hélik, mastikeun produk urang minuhan standar pangluhurna sarta nganteurkeun kinerja unggul.Naha éta téh gear hélik baku atanapi asolusi dirancang custom, Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi gear anu dipercaya sareng didamel khusus pikeun nyayogikeun kabutuhan khususna.


waktos pos: Apr-29-2024