Expo Alat Mesin CNC Cina ka-13 2024

Dina isuk 8 April 2024, 13 Cina CNC Mesin Alat Expo (CCMT2024) dibuka di Shanghai New International Expo Center.Ieu acara, hosted ku Cina Mesin Alat Industri Association, geus garnered perhatian signifikan salaku paméran alat mesin pangbadagna di Cina.CCMT2024 boasts partisipasi ampir 2.000 pausahaan alat mesin ti 28 nagara jeung wewengkon, ngadegkeun sorangan salaku platform pikeun showcase paling motong-ujung produk jeung téknologi dina global alat mesin industry.The expo boga tujuan pikeun ngantebkeun kamajuan téhnologis, prosés anyar, jeung prestasi panganyarna dina integrasi kecerdasan digital dina industri.

2024 Cina CNC Alat Mesin Expo 550

Salah sahiji exhibitors well-dipikawanoh tina CCMT2024 nyaeta Shanghai Michigan, a parusahaan manufaktur gear profésional anu geus nyadiakeun konsumén jeung jasa ngaropéa pikeun sagala rupa gears.Urang difokuskeun precision jeung kualitas, jeung produk urang kaasupbaja spur gears, gears hélik baja, gears bevel spiral, jeunggears hypoid.Partisipasi perusahaan dina acara nunjukkeun komitmenna pikeun nunjukkeun kaahlianna sarengkamampuhan dina manufaktur gear.Wisatawan tiasa nampi pamahaman anu langkung jero ngeunaankamajuan panganyarna na solusidisadiakeun ku Shanghai Michigan jeung nyumbang kana vitalitas sakabéh paméran.

"Tilu Sorotan" Napsirkeun Jalur Anyar Pangembangan Industri

1. Speed ​​High jeung Efisiensi

Puseur mesin lima sumbu horizontal GENERTEC HMU160 mangrupikeun produk unggulan pikeun industri, khususna dina ranah kendaraan énergi anyar.Utamana, sumbu linierna gaduh laju gerak gancang 100m / mnt sareng akselerasi 1g.Sajaba ti, sumbu puteran langsung disetir ku motor torsi, achieving speeds exceeding 40r / mnt.Fitur-fitur ieu ngamungkinkeun mesin tiasa beroperasi dina kecepatan luhur, sacara signifikan ngirangan waktos bantosan ngolah.

speed tinggi jeung efisiensi

2. Integrasi komposit

The GENERTEC HTM80150 horisontal péngkolan sarta panggilingan puseur machining komposit, CXH5225x20/16 ganda kolom péngkolan vertikal sarta panggilingan puseur machining, sarta mesin séjén mibanda ciri integral tina sababaraha fungsi kana mesin tunggal jeung sangkan processing komposit sababaraha prosés.Mesin-mesin ieu tiasa ngalaksanakeun pamrosésan komprehensif tina produk kasar dugi ka réngsé, ngarah kana paningkatan anu signifikan dina akurasi mesin sareng efisiensi produksi.

integrasi komposit

3. Alat Mesin calakan

The VMU63P lima sumbu puseur machining nangtung ieu dilengkepan fungsi calakan kayaning adaptasi termal lingkungan jeung panyalindungan kaamanan otonom, nu ngawula ka ningkatkeun stabilitas produk.Puseur mesin lima koordinat GMC125u / t ieu dilengkepan sistem kontrol termal mesin komprehensif sarta sistem eupan balik pangukuran, hasilna ningkat akurasi jeung stabilitas.Sajaba ti, MGK7450 × 2H CNC-precision tinggi coét nangtung ieu dilengkepan eupan balik minyak pilem timer balancing téhnologi, nu complements na reinforces fungsi kayaning pangukuran online tur grinding deteksi Geter.

parabot mesin calakan

waktos pos: Apr-12-2024