Hannover Messe 2024, Jérman

Hannover Messe 2024 bakal dibuka di Hannover Messe ti 22 April nepi ka 26 April 2024 di Jerman.Éta bakal nunjukkeun kamajuan panganyarna dina manufaktur, fokus kana drive sareng téknologi cairan, platform digital, kaamanan IT, internét industri sareng robotika.Acara ieu diperkirakeun masihan dorongan ékonomi sareng sosial anu signifikan, ngagambarkeun ruang lingkup manufaktur anu lega.

Salian téma tradisional, Hannover Messe 2024 ogé bakal nampilkeun diskusi sareng demonstrasi ngeunaan téknologi 5G, manufaktur aditif, otomatisasi, sensor, kendaraan listrik, penanganan bahan sareng seueur deui.Acara ieu dirarancang pikeun nyumponan bentang industri anu parobihan sareng kabutuhan pangembangan inovatif solusi drive anu pinter, fleksibel sareng efisien.

Téknologi linier, salah sahiji sub-disiplin téknologi drive, bakal janten fokus acara sareng nawiskeun kasempetan pikeun ngalaksanakeun tugas otomatisasi sacara sederhana sareng éfisién dina tingkat mékanis.Panyadia anu khusus di daérah ieu diperkirakeun nampilkeun sistem lengkep, motor linier, unit gear sareng pangendali anu disaluyukeun pikeun syarat khusus, ogé solusi anu dioptimalkeun énggal pikeun ngadukung transformasi industri.

Shanghai Michigan Machinery Co., Ltd. bakal nyorot produksi nagears beveljeung gears hypoid pikeun robot.Kami hiji parusahaan well-dipikawanoh nu owns Gleason Phoenix mesin grinding gear, sanggup ngahasilkeungears spiral bevel precision tinggijeunggears hypoid.Pausahaan mibanda kamampuhan pikeun ngahasilkeun gears ti 0,5 modul ka 10 modul, sarta akurasi ngahontal standar Din6.Mesin sareng kaahlian canggih ieu ngajantenkeun kami janten panyaluran gear rékayasa presisi pikeun sagala rupa aplikasi industri.Produk kami diperkirakeun nyumbang kana kamajuan dina drive sareng téknologi cairan ogé robotika, ngagambarkeun kamajuan inovatif dina industri.

robot otomatis 02

Hannover Messe 2024 diperkirakeun janten platform pikeun pamimpin industri, inovator sareng ahli pikeun tukeur ide, nunjukkeun téknologi canggih sareng ngajalankeun manufaktur ka hareup.


waktos pos: Mar-22-2024